Wanderlodge Owners Group  
BuyByeBlueBird.com
WOG Gear

Go Back   Wanderlodge Owners Group > General Discussion > TEST MESSAGES HERE

TEST MESSAGES HERE Here is where you can place TEST MESSAGES, for instance if you want to see if you are getting emails , or how long it takes for them to get to you, or even if you want to see how your Avatar and Signature photos look in a message put those right here.

Site Search:
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 02-04-2018
patticake's Avatar
patticake patticake is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Ponchatoula
Posts: 1,544
Default

I agree with Rick, it's much faster, and I'm a real amateur on this stuff.
__________________
Steve Gureasko
90WBWL40 "Jus Chillin"
Ponchatoula,La.
Reply With Quote
  #22  
Old 02-05-2018
MarkTTU MarkTTU is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Lubbock
Posts: 124
Default

Reply With Quote
  #23  
Old 02-06-2018
DonB's Avatar
DonB DonB is offline
Geek
 
Join Date: Jan 2008
Location: Eureka
Posts: 3,898
Default

Mark, the custom video embedding tags I did for FB and YT videos are not working. You can see the blank output on the bbcode page https://www.wanderlodgeownersgroup.c....php?do=bbcode

Things may have changed with the software update; if that's what it is I will investigate what the current recommendation is for such embedding.
__________________
Don Bradner
Current: 2004 M380 Double Slide
2015 Jeep Grand Cherokee
Prior: 1990 WB40 "Blue Thunder"
My location: www.bbirdmaps.com/user2.cfm?user=1
Reply With Quote
  #24  
Old 02-06-2018
MarkTTU MarkTTU is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Lubbock
Posts: 124
Default

Hmm.... that's odd, the FB tag appears to still work, but the FB HD tag isn't. I think this is likely due to the vBulletin upgrade.
Reply With Quote
  #25  
Old 02-06-2018
DonB's Avatar
DonB DonB is offline
Geek
 
Join Date: Jan 2008
Location: Eureka
Posts: 3,898
Default

There is no FB or FB HD tag, only FBV. That is working here in Explorer, but not Firefox.

I do have YT and YTHD working - the problem was that they were http and not https. When I looked using Explorer it warned me that only secure links were showing.

I didn't do the heatmap tag, so I don't know if the page it references can take a secure connection or not.

FB was already using https, so I'm not sure what the problem is.
__________________
Don Bradner
Current: 2004 M380 Double Slide
2015 Jeep Grand Cherokee
Prior: 1990 WB40 "Blue Thunder"
My location: www.bbirdmaps.com/user2.cfm?user=1
Reply With Quote
  #26  
Old 02-06-2018
DonB's Avatar
DonB DonB is offline
Geek
 
Join Date: Jan 2008
Location: Eureka
Posts: 3,898
Default

A bit more on this: I have both Firefox Quantum and an ESR release installed (the latter for some plugins occasionally needed) and I find the FBV tag works in ESR but not quantum. Googling shows a general problem with iframes and Quantum, but I'm not seeing a solution. In any case, it isn't a forum problem, just a browser one. If I spot a solution I will fix it.
__________________
Don Bradner
Current: 2004 M380 Double Slide
2015 Jeep Grand Cherokee
Prior: 1990 WB40 "Blue Thunder"
My location: www.bbirdmaps.com/user2.cfm?user=1
Reply With Quote
  #27  
Old 02-07-2018
Jeff's Avatar
Jeff Jeff is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2012
Location: Fernandina Beach
Posts: 1,229
Default

Much FASTER
__________________
MoonShadow
Jeff Burt
Fernandina Bch., Florida
1985 PT36'
2014 F150 4X4
Reply With Quote
  #28  
Old 02-08-2018
MarkTTU MarkTTU is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Lubbock
Posts: 124
Default

Quote:
Originally Posted by DonB View Post
A bit more on this: I have both Firefox Quantum and an ESR release installed (the latter for some plugins occasionally needed) and I find the FBV tag works in ESR but not quantum. Googling shows a general problem with iframes and Quantum, but I'm not seeing a solution. In any case, it isn't a forum problem, just a browser one. If I spot a solution I will fix it.
Thanks for keeping on it and letting me know its not a forum issue. I've been tied up a bit the last couple of days and really appreciate you keeping on top of this!
Reply With Quote
  #29  
Old 02-13-2018
MarkTTU MarkTTU is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Lubbock
Posts: 124
Default

Testing...
Reply With Quote
  #30  
Old 02-13-2018
MarkTTU MarkTTU is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Lubbock
Posts: 124
Default

One more test...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Testing new server MarkTTU TEST MESSAGES HERE 147 09-29-2015 10:44 AM
Server testing post DonB TEST MESSAGES HERE 0 08-22-2015 11:47 AM
"The connection to the server was reset" Esmi Feedback 26 08-26-2010 11:01 PM
Another Test Phoenixbird TEST MESSAGES HERE 0 04-16-2010 04:20 PM

Web Search:

All times are GMT -4. The time now is 02:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.