Wanderlodge Owners Group  
BuyByeBlueBird.com
Donate

Go Back   Wanderlodge Owners Group > Frequently Asked Questions > How to use the Forum Features

How to use the Forum Features Information on general forum usage and reading/posting messages. also "How To Do It" TUTORIAL Instructions, on using the forum

Site Search:
Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 4 Weeks Ago
simontruby simontruby is offline
Banned
 
Join Date: Apr 2019
Location: Henderson
Posts: 13
Default mystery compressor

Well Rick and Al....I didn't find a switch in #1 compartment. I removed the compressor and checked for voltage to the compressor. It is showing 180 volts. I assumed it fried the compressor. However, I direct connected 110 volts to the compressor on the bench in my garage. The compressor works fine....so now the mystery is how I'm getting a 180 volt reading from the wires to the compressor from a 110 volt generator.
Reply With Quote
  #12  
Old 4 Weeks Ago
simontruby simontruby is offline
Banned
 
Join Date: Apr 2019
Location: Henderson
Posts: 13
Default

Also, I checked every other outlet in the coach and got a perfect 120 volt reading from each. Thank you for your thoughts on this.
Reply With Quote
  #13  
Old 4 Weeks Ago
Rick's Avatar
Rick Rick is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2009
Location: Bellefonte
Posts: 12,940
Default

Quote:
Originally Posted by al perna View Post
Rick , I believe you are correct but for whatever reason it did trip on mine once and when reset she worked again . I was very happy . It made sense that there should be a fuse or something to protect it and I was surprised when that turned out to be the issue . If you have. the same on your LX you could switch it down and see if your compressor still runs I guess . I'm not at ours so I cant test it .
When you flit the lever down it shuts of. It is a pressure switch with an over ride. not a fuse or CB.
__________________
Rick Shawver
1SG Ret
2000 LX
Vise Grips
Bellefonte, AR
F127656
Reply With Quote
  #14  
Old 4 Weeks Ago
simontruby simontruby is offline
Banned
 
Join Date: Apr 2019
Location: Henderson
Posts: 13
Default

...anyone have any idea why I get a 180 volt reading from the lines going to my 110 volt compressor?
Reply With Quote
  #15  
Old 4 Weeks Ago
Randy Dupree's Avatar
Randy Dupree Randy Dupree is offline
Forum owner
 
Join Date: Dec 2007
Location: Archer,Fl
Posts: 34,256
Default

Quote:
Originally Posted by simontruby View Post
...anyone have any idea why I get a 180 volt reading from the lines going to my 110 volt compressor?

Operator error with the meter,or a bad meter.
Check it again.
__________________
DO NOT SEND PM
email me at randy@randydupree.com only.

Randy Dupree
2000 LXI 43
Bainbridge,Ga.
Archer Fl.
www.buybyebluebird.com

randy@randydupree.com
Reply With Quote
  #16  
Old 2 Weeks Ago
simontruby simontruby is offline
Banned
 
Join Date: Apr 2019
Location: Henderson
Posts: 13
Default

Can anyone tell me why I'm getting a "waiting for AC" message from my RC7 inverter remote. I have two Trace Inverters Version1.1. I can not get a green light one either inverter. All circuit breakers a fine. I there a relay or fuse between the generator and the inverters possibly. The bus is a 2001 Lxi. Thank you.
Reply With Quote
  #17  
Old 2 Weeks Ago
ChrisRasman ChrisRasman is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Location: Fort Myers
Posts: 28
Default

That's a question I have. My 2003 40LXi did not come with the air pump. I found a Gast pump online. Can they be retrofitted? I looked at pictures online and they have a lot going on with wiring and hoses in that compartment. Thanks!
__________________
Christopher Rasmussen
Fort Myers, FLORIDA
2003 Wanderlodge 40LX
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Mystery Air Leak (The whole Air system is a mystery to me) MarkYuma PT & WB (Twin Axle Pusher Unique Issues) 16 05-13-2018 10:50 AM
Mystery switch Orvie6574 Electrical 9 09-14-2015 09:30 AM
Mystery of the day jphoenix13 PT & WB (Twin Axle Pusher Unique Issues) 24 07-08-2015 07:03 AM
Mystery to Me Rick FC (Forward Control Unique Issues) 8 11-24-2009 12:04 PM
Mystery Pump lborkey General 4 06-01-2009 01:14 PM

Web Search:

All times are GMT -4. The time now is 06:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.