Wanderlodge Owners Group  
BuyByeBlueBird.com
Donate

Go Back   Wanderlodge Owners Group > Mechanic's Corner > M380 (Unique Issues)

M380 (Unique Issues) If you have a unique issue with your M380 model coach and it can't be answered in one of the other forums here, then this is where you can list it.....list your M380 Parts here too.

Site Search:
Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 04-21-2010
andy rob's Avatar
andy rob andy rob is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: uk
Posts: 160
Default

I had this & it was the slide out not quite in, as said above, also if the engine is revving @ all will not go into gear
__________________
andy robinson
cramlington, northumberland (near newcastle upon tyne)
UK

2004 wanderlodge M380
Reply With Quote
  #12  
Old 04-21-2010
Coach Driver Coach Driver is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2008
Location: Roswell
Posts: 285
Default

Andy, be sure that your slide(s) are fully in and locked. You should run them all the way out, then retract them back in. You might want to leave the door open when you retract and listen for them to fully retract and lock.

The slides have interlocks in them that will signal to the transmission not to go into gear. You will have blinking lights in the transmission window, the engine with rev up but no power to the wheels.

Good luck and let me know if this doesn't solve your problem.
__________________

Doug Ralston
'03 M-380
Roswell, GA
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Generator wont stay on ERay Generators 10 03-16-2010 09:00 PM
Differential gear oil wayne kotila Most Frequently Asked Questions About Operating Systems 1 08-17-2009 06:59 PM
Kohler gen wont start sweeperman Generators 17 05-19-2009 02:11 PM
Engine wont start on chassis battery lonestar382 Engine 3 01-04-2009 07:02 PM
Xantrex installed, Redi-line removed - now wont start... Robmk2 Electrical 6 02-17-2008 09:26 AM

Web Search:

All times are GMT -4. The time now is 09:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.